Amb aquests ingredients us poden sortir unes 4 porcions si les feu amb les plaques de canaló;
1 Col rissada
2 Pebrots grans.
3 Plaques per cada lasanya.
En aquest cas he fet servir plaques de canaló. Perquè en tenia de fer canalons.
Pebrots verds mini, una safata.
Xampinyons una safata.
2 Tomàquets madurs mitjans.
3 Patates mitjanes (més aviat grans).
Seva fregida ECO-SALIM
INGREDIENTS PER LA SALSETA DE PEBROT ESCALIVAT;
Mig carbassó.
Un tomàquet madur.
Un pebrot escalivat.
Un pols de sal.
Pebre.
ELABORACIÓ;
El primer que farem serà deixar netes les fulles de la col i senceres.
Les patates també, ben netes i sense pelar.
Ho posarem tot en una olla gran i que cobreixi d'aigua, mes un pols de sal.
Mentre la col i les patates es fan, ens posarem a netejar ben nets i tallats els xampinyons.
Tot seguit els pebrots verds mini, també ben nets de granes i tallats, també rentarem i tallarem els tomàquets.
Tot junt ho posarem en una paella amb un raig d'oli d'oliva i tapat a foc baix.
Ara ja tenim dos parts de la recepta que s'estan fent.
Següent pas, escalivar els pebrots el caliu, si no en teniu feu servir el forn i si tampoc os va bé podeu fer servir la xurrasquera, a últim recurs els podeu comprar escalivats, si no teniu maneres de fer-los.
Aneu vigilant tot el que tingueu el foc, que no es cremi!!
Un cop tinguem la col i la patata cuita, ho escorrerem que no hi quedi aigua.
Pelarem les patates a mesura que les feu servir, i anirem tallant rodanxes del vostre gust, jo no les he fet massa gruixudes.
Tallarem les fulles de col a mida de les plaques de pasta. També anirem tallant a mesura que anem muntant la lasanya.
MUNTATGE DE LA LASANYA;
1- Una placa de pasta.
2- Una capa de col.
3- Una capa de pebrot escalivat.
4- Una placa de pasta.
5- Una capa de col.
6- Una capa de patata.
7- Una capa de barreja de xampinyó, tomàquet i pebrot verd mini.
8- Una placa de pasta.
9- Salseta de pebrot escalivat.
I per últim seva fregida seca ECO-SALIM boníssima!!
ELABORACIÓ DE LA SALSETA DE PEBROT ESCALIVAT;
Per fer la salseta, tallarem el carbassó,el tomàquet i el pebrot escalivat.
Agafeu una paella amb un raig d'oli d'oliva i posseu el carbassó i el tomàquet.
Un pols de sal,tapat i a foc baix.
Quant veieu que ja a tret to el suc destapeu, incorporeu el pebrot escalivat i acabeu de coure una estona mes a foc mig i destapat.
Quant veieu que ja esta cuit (no cremat), ho traieu del foc i ho tritureu ben fi.
Ja tenim la salseta per posar sobre la lasanya.
Per sobre la salseta i poseu seva fregida seca ès l'ultim toc.
Bon profit i molt bones festes!!!
ummm que rica y sana esta receta Pilar¡¡¡ Ya sabes lo buen amante que soy de las verduras... ahí ya me tienes siempre mirando estas maravillas .- Besos y Felices Navidades ¡¡¡¡
ResponderEliminarFeliz de que te gusten mis recetas de verduras jeje
EliminarTe agradezco tus visitas en mi cocina.
Felices fiestas para ti también!!
Besitosss!!
Quins bona pinta!!!
ResponderEliminarGràcies Miel y limón!!
EliminarBones Festes!!
Esta lasaña más sana y beneficiosa para nuestro organismo no puede ser. Me encanta la idea y la presentación. ¡Qué mono el muñequito de la foto!
ResponderEliminarTal vez me repita, pero como no sé si te he felicitado, prefiero ser el ajo de esta receta: ¡Felices fiestas, que el 2014 sea un año maravilloso para ti y toda tu familia! ¡Te deseo todo lo mejor!
Besos.
http://comerespecial.blogspot.com.es
Encantada de que te guste la receta Rosa.
EliminarFelices fiestas para ti y los tuyos !!
Besitos!!
La lasanya vegetal és la meva preferida!! i aquesta versió teva m'encanta, la faré segur!!
ResponderEliminarQueda molt bona ,ja veurás.
EliminarBones festes!!
Un petó.
Pilar, aquest plat, a més de sa i espectacular a la vista, ha de ser boníssim!!! Petons!
ResponderEliminarGràcies Mònica Tarradellas.
EliminarPetons i Bones Festes!!
Hola Pilar, esta super sa i la mar de bo! quina varietat de colors...
ResponderEliminarque tingis un Bon Nadal i desitjo el millor per tu i la teva familia!
petons
Silvia
Gràcies Silvia.
EliminarIgualment bones festes!!
Has fet una lassanya vegetal i súper saludable i l'has convertida en un plat de festa. M'encanta. Bon Nadal!
ResponderEliminarEm va sortir així, pim pam jejeje...amb el ingredients que tenía.
EliminarMerci per el teu comentari.
Bon Nadal!! Petons!!
que original y sana! una lasaña estupenda! me encanta la idea, besotes
ResponderEliminarPara quién le guste comer sano y una buena idea,para una comida vegana.
EliminarUn beso Marga.