viernes, 7 de febrero de 2014

Posted by Pilar Posted on 8:59 | 16 comments

Com elaborar pinxos de conill.
























La carn de conill és molt sana i bona.I una manera de menjar conill que a casa agrada molt el meu noi, és amb pinxosfets a la brasa i acompanyat amb patates fregides, pelades i tallades de casa.

Aquí us deixo com faig els pinxos.

Ens farà falta un conill, si és gros millor. Perquè així tenen mes cuixa i més mitjana, que és d'on es treu la carn per fer el pinxo.

Pals per fer els pinxos, poden ser de fusta o metàl·lics. Preferentment a casa fem servir els de fustaperquè la carn si aguanta molt més bé a l'hora de girar-los quant els coguem.

Tallarem el conill per la meitat,per on s'acaben les costelles i comencen les mitjanes. Ara tallarem tot seguint la columna fins a arribar a la cuixa, i seguim desfent l'altra banda. Separem la cuixa pel junt de l'os i la desfem també seguint a vora de l'os. Un cop desfet, tallem i fem els pinxos.

Surten dos pinxos ben bonics per conill. Desfent les mitjanes i les cuixes.

La resta del conill, el podeu tallar per fer a la brasa,o per fer amb tomàquet o com us convingui més.

Val la pena fer aquests pinxos a casa,surten molt més econòmics que comprar-los fets.I no és gens complicat.


















































Bon profit!!
Categories:

16 comentarios:

  1. En casa de mi madre se comia la carne de conejo esta muy rico. Me imagino estos pinchos a la barbacoa humm! ! Has preparado bien estos pinchos. Mira que yo soy mas baga y si hago pinchos compro la carne sin hueso jaj.para no trabajar tanto
    Un beso Pilar

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Eniko, a mi me gusta hacerlos ya que los conejos los cría mi cuñada y están muy buenos.Además me encanta hacerlos,es una faena que me satisface un montón.
      Besos guapa, gracias por tu visita.

      Eliminar
  2. No he fet mai pinxos de conill, ara que expliques com fer-ne, els provaré. A casa en mengem sovint. Com tu dius, és una carn blanca i molt sana i agrada a tothom. Petons.

    ResponderEliminar
  3. No puedo más Pilar... es que hasta los conejos son "caseros" y yo creyendo que cuando me regalan huevos caseros tengo un tesoro y llegas tu y me cuentas esto... Yo quiero unos cuatro o cinco pinchitos de estos, menos nada!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cocina con vistas,jejeje tendré que mandarte pinchos caseros de conejo.
      Muchas gracias por visitarme.
      Besos!!!

      Eliminar
  4. Quina traça que tens! T'han quedat un superpinxos dignes de la millor parada del mercat! Petons!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Mònica, em fas feliç!!
      Un peto-nás!

      Eliminar
  5. a casa ens agrada molt el conill, te menys greix i aixo ja es un punt a favor. molt bona idea fer-los amb pintxos no se si sabre treure-li tots els ossets al conill jeje

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Claudia, sí que en sabràs ja veuràs com si. Si mires atentament les il·lustracions crec que ho faràs d'allò més bé. Només la meitat després de les costelles cap enrere.O sigui començant per les mitjanes columna avall,si segueixes l'os amb un ganivet fi sense preses.
      Un petó.

      Eliminar
  6. Doncs si, saníssima la carn de conill, i tot el que estigui fet a la brasa està taaaaan bo!! un petonet!!

    ResponderEliminar
  7. Muy buena forma de preparar el conejo, me gusta esa carne porque no tiene grasa y es muy sano, sobre todo como tu la preparas, a la brasa tiene que quedar buenísima. Un besazo.

    ResponderEliminar
  8. Muchas gracias Azucena, besitos guapa!

    ResponderEliminar
  9. Quina bona idea!!! A casa també ens agrada molt el conill, i com tu dius és ben saludable i té poc greix. D'aquesta manera i amb unes patates casolanes ha de ser bonísssim!! Petons

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Núria,en el meu noi sempre li acompanyo els pinxos de conill amb patates casolanes, ja que no en vol d'altres.
      Petons.

      Eliminar