lunes, 29 de abril de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 23:51 | 2 comments

ARRÒS BLANC AMB OUS DE GUATLLA





Un altre plat fàcil  de fer i assequible en aquests temps que estem.

Ingredients;  Ous de guatlla
                       Arròs
                       Sal , pebre i oli d'oliva.


Elaboració;

                   Posarem una cassoleta amb aigua i un pols de sal el foc.
                   Quant arrenqui el bull i posarem l'arròs (remenem)
                   En una altre cassoleta petita i bullirem els ous de guatlla, amb 3 min ni ha suficient.
                   Quant tinguem l'arròs cuit, l´escurrirem en un escurridor (a de quedar suelto i sense aigua).
                   Els ous els pelarem també un cop passats els tres minuts.
                   Si teniu una mica de concentrat de tomàquet per posar a l'arròs, queda molt bo.
                   Els ous els amanirem amb un pols de sal i pebre mes un raig d'oli d'oliva.
                   Ja tenim un dinar o sopar .

                                 Bon profit a tots/es!!





Reacciones:
Categories:

2 comentarios:

  1. Qué bo!! Sembla un arrós a la cubana amb ous durs de guatlla :)

    M'encanta!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bon dia Nissi :) si es com l'arròs a la cubana i he afegir els ous de guatlla, que també els i podríem posar fregidets.
      Gràcies per els teus comentaris !!

      Eliminar