Un altre plat fàcil de fer i assequible en aquests temps que estem.
Ingredients; Ous de guatlla
Arròs
Sal , pebre i oli d'oliva.
Elaboració;
Posarem una cassoleta amb aigua i un pols de sal el foc.
Quant arrenqui el bull i posarem l'arròs (remenem)
En una altre cassoleta petita i bullirem els ous de guatlla, amb 3 min ni ha suficient.
Quant tinguem l'arròs cuit, l´escurrirem en un escurridor (a de quedar suelto i sense aigua).
Els ous els pelarem també un cop passats els tres minuts.
Si teniu una mica de concentrat de tomàquet per posar a l'arròs, queda molt bo.
Els ous els amanirem amb un pols de sal i pebre mes un raig d'oli d'oliva.
Ja tenim un dinar o sopar .
Bon profit a tots/es!!
Qué bo!! Sembla un arrós a la cubana amb ous durs de guatlla :)
ResponderEliminarM'encanta!!
Bon dia Nissi :) si es com l'arròs a la cubana i he afegir els ous de guatlla, que també els i podríem posar fregidets.
EliminarGràcies per els teus comentaris !!