lunes, 29 de abril de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 9:32 | 8 comments

GAMBETES PICANTONES



Ja veureu fàcil i ràpid.
Unes gambetes fresques o congelades, les que tingueu.
Posarem una cassoleta el foc amb un raig d'oli d'oliva a foc mitjà.
I afegirem 3 o 4 cirerets (segons el que os agradi de picant), quant estigui roent
i ficarem les gambetes , en compte que no continguin ni gel ni aigua.
I així anirem remenant i afegirem una mica de sal (no massa) i una mica de pebre.
Ja veureu que bones !!

Que aprofiti!!





Reacciones:
Categories:

8 comentarios:

  1. ¡Espectacular! Unes gambes amb un toc picant... ara mateix me'n demano una ració!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Nissi gràcies .Estan per llepar-se els dits ...vinga va una ració :)

      Eliminar
  2. Respuestas
    1. De verdad que si Azucena están muy ricas...te animo hacerlas!! ya me contarás...

      Eliminar
  3. ME PIDO UNA RACIONCITA CON UNAS CERVEZAS BIEN FRESQUITAS BESOS

    ResponderEliminar
  4. Esta receta me ha abierto el apetito de par en par y me quedo en tu cocina, que a lo mejor pillo alguno y todo... Besos

    ResponderEliminar
  5. Hola Cocina con vistas, muchas gracias :)
    Besitos

    ResponderEliminar