Ja veureu fàcil i ràpid.
Unes gambetes fresques o congelades, les que tingueu.
Posarem una cassoleta el foc amb un raig d'oli d'oliva a foc mitjà.
I afegirem 3 o 4 cirerets (segons el que os agradi de picant), quant estigui roent
i ficarem les gambetes , en compte que no continguin ni gel ni aigua.
I així anirem remenant i afegirem una mica de sal (no massa) i una mica de pebre.
Ja veureu que bones !!
Que aprofiti!!
¡Espectacular! Unes gambes amb un toc picant... ara mateix me'n demano una ració!!
ResponderEliminarNissi gràcies .Estan per llepar-se els dits ...vinga va una ració :)
EliminarTienen que estar buenísimas¡
ResponderEliminarDe verdad que si Azucena están muy ricas...te animo hacerlas!! ya me contarás...
EliminarME PIDO UNA RACIONCITA CON UNAS CERVEZAS BIEN FRESQUITAS BESOS
ResponderEliminarOído cocina Rosa María :) saludos
EliminarEsta receta me ha abierto el apetito de par en par y me quedo en tu cocina, que a lo mejor pillo alguno y todo... Besos
ResponderEliminarHola Cocina con vistas, muchas gracias :)
ResponderEliminarBesitos