Os ve de gust una truita de carbassó per sopar?
Dons vinga que es molt ràpid fer-la.
Ingredients; Carbassó, ous i un pols de sal.
Elaboració; Tallarem el carbassó a talls i el posarem una horeta amb un pols de sal, perquè tregui l'aigua.
Batrem els ous, posarem una paella el foc antiadherent amb un raig doli no massa.
Escorrerem el carbassó i el barrejarem amb l'ou.
Quant estigui ben calent l'oli i tirarem la barreja, abaixarem el foc que no quedi sobtada, donarem la volta , deixarem que cogui una estoneta mes , fins que quedi rosa.
Comprovar que no quedi crua.
Ja tenim el sopar.
Bon profit.
Propietats nutricionals | |
Conté quantitats interessants de vitamina C, flavonoids, àcid fòlic i minerals com el potassi, el ferro i el zenc. És un aliment de fàcil digestió, amb propietats diürètiques.
Es consumeix el fruit immadur.El més habitual és consumir-lo cuit formant part de sopes, cremes o saltejats de verdures. També es poden consumir les flors masculines arrebossades i fregides. |
Aquesta truita era un clássic a casa quan els avis cuinaven... la veritat, alguna vegada l'he fet i está boníssima
ResponderEliminarJo la faig bastant sovint Nissi,sobretot a l'estiu.Tant es pot fer amb seva o sense, menjar-la calenta o freda per un dia de mes calor.
EliminarGràcies per el comentari :)
Una tortilla deliciosa y sana, tiene muy buena pinta, me lo comería sin pestañear !!
ResponderEliminarun beso Pilar feliz tarde de domingo
Muchas gracias Eniko!!Un besin y Feliz tarde de Domingo para ti también!!
ResponderEliminarQue receta tan chula, y como me gusta Nissi, me encanta el color y el aspecto jugoso que se ve en la foto... con un sabor tan rico..
ResponderEliminarUn saludo
La Tauleta
Gracias Victoria, saludos :)
ResponderEliminar