sábado, 27 de abril de 2013

Posted by Pilar Posted on 11:41 | 6 comments

TRUITA DE CARBASSÓ





Os ve de gust una truita de carbassó per sopar?

Dons vinga que es molt ràpid fer-la.

Ingredients; Carbassó, ous i un pols de sal.

Elaboració; Tallarem el carbassó a talls i el posarem una horeta amb un pols de sal, perquè tregui l'aigua.
Batrem els ous, posarem una paella el foc antiadherent amb un raig doli no massa.
Escorrerem el carbassó i el barrejarem amb l'ou.
Quant estigui ben calent l'oli i tirarem la barreja, abaixarem el foc que no quedi sobtada, donarem la volta , deixarem que cogui una estoneta mes , fins que quedi rosa.
Comprovar que no quedi crua.

Ja tenim el sopar.

Bon profit.


Propietats nutricionals
Conté quantitats interessants de vitamina C, flavonoids, àcid fòlic i minerals com el potassi, el ferro i el zenc. És un aliment de fàcil digestió, amb propietats diürètiques.

Es consumeix el fruit immadur.El més habitual és consumir-lo cuit formant part de sopes, cremes o saltejats de verdures.

També es poden consumir les flors masculines arrebossades i fregides.



Categories:

6 comentarios:

  1. Aquesta truita era un clássic a casa quan els avis cuinaven... la veritat, alguna vegada l'he fet i está boníssima

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo la faig bastant sovint Nissi,sobretot a l'estiu.Tant es pot fer amb seva o sense, menjar-la calenta o freda per un dia de mes calor.
      Gràcies per el comentari :)

      Eliminar
  2. Una tortilla deliciosa y sana, tiene muy buena pinta, me lo comería sin pestañear !!
    un beso Pilar feliz tarde de domingo

    ResponderEliminar
  3. Muchas gracias Eniko!!Un besin y Feliz tarde de Domingo para ti también!!

    ResponderEliminar
  4. Que receta tan chula, y como me gusta Nissi, me encanta el color y el aspecto jugoso que se ve en la foto... con un sabor tan rico..
    Un saludo
    La Tauleta

    ResponderEliminar