miércoles, 17 de abril de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 8:20 | No comments

CABELL D´ÀNGEL CASOLÀ


El final he fet cabell d'àngel (ja feia temps que ho tenia pendent).
Trobo que ha sigut llarg i elaborat.

Dons be ens fa falta aconseguir la carbassa de "sidra" (jo les tenia perquè el meu sogre me les va oferir per fer cabell d'àngel) També farà falta la pela d'una llimona, opcional una rama de canyella (jo no li he posat perquè no ens agrada ) i sucre, entre 600 i 700 gr.per quilo.

Les carbasses que jo tenia ja eren de l'any passat (millor fer-les servir un any per l'altre, per poder tallar-la bé, ja que son molt dures i costaria molt obrir-la).

Les he obert i tret tota la culpa de dins , trient la grana (tota la que es pugui).
Després la he posat en una cassola a coure una horeta ,ja es veu quant es cuita perquè es desfan tots els filaments.

Es posa en un "escurridor" i reservem l'aigua de la cocció (ens farà falta).Escorra-la be, per poder pesar-la i saber el sucre a afegir.


Ja podem posar la polpa el sucre i la llimona a coure a poc foc.Anar remenant i no  descuidar-se, afegir-hi una mica de l'aigua de cocció perquè no sens cremi de sobte. Quant "caremalitzi" ja estarà .












Reacciones:

0 comentarios:

Publicar un comentario