INGREDIENTS: 500gr. de farina
150gr. de sucre
100 ml. de resolis o anís dolç
Un pols de sal
3 ous mitjans
Una llimona
50 gr de mantega o llard
150 ml de llet
15gr de llevat de la fleca (llevat de parís)
4 cullerades de matafaluga i celiandre (segons el gust de cadascú)
Oli per fregir
Fer bunyols és elaborat però no complicat.
En un recipient gran, posarem la farina , el sucre ,la sal, la ratlladura de la llimona, anara barrejant els ingredients.I anem afegint els ous, els resolis (seguim pastant la massa), la mantega o llard, el llevat el desfem amb la llet i li afegim també, anem pastant perquè no quedin grumolls, i acabem de tirar la matafaluga .
Aquesta massa un cop ben pastada , sa de deixar reposar com a mínim un parell d'horetes (en un lloc calent millor ) així pujarà millor la massa.
I la resta és posar l'oli a escalfar ben calent amb una pela de llimona o taronja (perquè no es recremi ).
Si no teniu qui os ajudi , podeu agafar una cullera gran i una petita per anar tirant la pasta de bunyol a fregir.
San de deixar d'un color fosquet (comprovar que no quedin crus de dins ) significaria que son sobtats, i es tindria d'abaixar el foc.
Anar-los posant en un "escurridor" amb paper de cuina que absorbeixi l'oli sobrant.De "l´escurridor" a una plata
i els arrebossarem amb sucre normal o sucre glaç(el fine't ).
Vaya, veo que no ha hecho nadie comentarios sobre tus buñuelos ....
ResponderEliminarOlé tu y tus buñuelos, si señora, que buenos, me encantan.
Conozco muchas recetas de buñuelos y además soy experto en hacer los de Valencia, pero estos deben estar estupendos con sabor a limón.
Te mando un saludo desde un poco mas abajo ... desde Valencia, chao amiga
Hola chef Gonin, muchas gracias por tu comentario se agradece de verdad.
ResponderEliminarEstos buñuelos están muy buenos,les pongo bastante limón ya que su aroma nos encanta .Ya me fijaré si tienes tu receta de buñuelos para probarlos (ya que me gusta experimentar).
Te mando saludos desde mas arriba ...fins aviat.