Be l'altre dia vaig provar de cuinar pop.
El vaig fer amb all i julivert. Que també el podria haver fet amanit.
En primer lloc, el pop prèviament ja congelat (així es trenquen les fibres i queda mes tendre).
Vaig agafar una olla gran , per espantar-los (escaldar-los)
S,escalfa l'aigua fins a bullir amb una fulla de llorer i una seva ,quant l'aigua ja vull s'escalda el pop.
Després el vaig tallar, i el vaig posar amb pebre vermell picant mes all i julivert a coure una estona mes (d'aquesta forma podem fer tapes ) .
El vaig fer amb all i julivert. Que també el podria haver fet amanit.
En primer lloc, el pop prèviament ja congelat (així es trenquen les fibres i queda mes tendre).
Vaig agafar una olla gran , per espantar-los (escaldar-los)
S,escalfa l'aigua fins a bullir amb una fulla de llorer i una seva ,quant l'aigua ja vull s'escalda el pop.
Després el vaig tallar, i el vaig posar amb pebre vermell picant mes all i julivert a coure una estona mes (d'aquesta forma podem fer tapes ) .
Si el voleu amanir després d'espantat, podeu posar el pebre vermell picant o dolç un raig d'oli d'oliva , (segons el gust de cadascú) i fer unes tapetes també.
0 comentarios:
Publicar un comentario