jueves, 18 de abril de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 11:11 | No comments

COLOMÍ ROSTIT


Avui farem colomí rostit.

Ingredients: (no os poso quantitats, crec que això va a gust de cadascú)

Colomins
Seva
Pastanagues
Tomàquet sencer
Cervesa
Una cabeça d'alls
Sal i pebre

Preparació:
Tallar els colomins amb 4 talls (separar els pits i les cuixetes)
Un cop tallat ho salpebrem.
Posem en una cassola oli d'oliva i deixem que sigui ben calent abans de posar-hi el colomí.
Quant tinguem els colomins gairebé rostits (rossets), i posarem la seva trossejada , quant estigui 
enrossint i afegirem les pastanagues, a la poca estona el tomàquet trossejat i la cabeça d'alls
sencera (una mica pelada).
Ho remenarem en conta, deixarem que cogui una estona fins que veiem que necessita aigua o (brou).
I afegirem el brou, deixarem coure una estona mes i després i posarem cervesa (que no sigui negre).
I ja està, ho deixarem fer xup xup a foc baix...anar controlant fins que veiem que quedi tendra.






Reacciones:
Categories:

0 comentarios:

Publicar un comentario