Apa somii!!
Ingredients; 4 ous
1 iogurt natural
3 envasos de farina
2 envasos del mateix iogurt ( però ple de sucre)
1 envàs d'oli de gira-sol que es mes suau, també ho podem fer amb oli d'oliva.
1 llimona (la ratlladura)
Un pols de sal
1 sobre de llevat
Un cop tinguem els ingredients preparat , posarem el forn a 170 graus aproximadament, que vagi escalfant.
La farina i el llevat millor passa-ro per un colador , així no queden grumolls.Posarem tots els ingredients secs en un vol gran i els barrejarem amb unes barnilles.
Agafarem els ous i saparem la clara del rovell i pujarem les clares a punt de neu .Reservem.
Ara agafem tots els altres ingredients i un a un els anem afegim en el vol d'ingredients secs.Anem remenant, per últim i afegim les clares pujades , en compte remenant amb les barnilles que quedi ben barrejat.
Ja podem emplenar els motlles de paper o silicona , els que tingueu.Com podeu veure no disposava de motlles rodons de paper , els he fet servir llargs .
Triguen mes o menys uns 15 o 20 min. millor les controleu perquè depèn del forn.
OPCIONAL
En aquestes magdalenes i podem experimentar i afegir fruita per exemple , talls de préssec o pinya...tallets de xocolata...
Bon profit.
Tienen una pinta buenísima, ya solo nos falta el cafelito.Besos.
ResponderEliminarMuchas gracias Azucena, venga preparamos el cafetito :) besitos.
ResponderEliminar