domingo, 21 de abril de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 23:47 | 2 comments

SALSA LLEUGERA PER PASTA








Be de gust de plat de pasta ¿?
Dons aquí os ensenyo una salsa molt lleugera i fàcil de fer.

INGREDIENTS

Bitxo
Tomàquet
Seva
Sal
Pebre
Oli d'oliva.

PREPARACIÓ

Tallarem totes les verdures i les posarem en una cassola.
Les amanirem sal i pebre el gust de cadascú.Mes un raig d'oli d'oliva , no massa.
També i podeu posar alguna herba aromàtica com la "alba-haca" que s'apresta molt per la pasta.
Ho deixarem tapat el foc baix, anirem remenant de tant en tant .Controlant que no sens cremi.
Quant veiem que ja ha reduït per meitat , ja podem triturar-ho .
Ja tenim una salsa bona , lleugera i molt fàcil de fer, per un plat de pasta o inclús un arrós.

Bon profit.

Reacciones:

2 comentarios: