miércoles, 17 de abril de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 4:53 | 1 comment

CONSERVA DE ROSSINYOLS DE PI


Aquí os deixo una altre de les conserves que solo fer.
Si tenim molts bolets està molt bé que els conservem, així no es llença res.

Agafar els bolets, netejar-los molt bé. Els podem fer sencer o tallats (a gust de cadascú).
Posem una olla gran el foc, amb aigua i un pols de sal.
Quant ja bulli i posarem els bolets (escaldar-los només) en aquest cas.
Ja els podem posar en els pots amb l'aigua que cobreixi.Apre-tar be el tap i girar-lo a revés.
Deixar refredar abans de guardar a la "des-pensa".







Reacciones:
Categories: ,

1 comentario:

  1. Mi madre siempre preparaba estas conservas, que recuerdos, íbamos a recoger las setas nosotros mismos.Añadiendo especias como laurel, pimienta en grano, ajo entero y vinagre , puedes preparar unas encurtidos geniales!!!
    No rechazaría un taroo!! no no ;))

    ResponderEliminar