Aquesta recepta la he tret d'un llibre, molt senzilla de fer ja veureu.
Ingredients;
Pebrots vermells
Vitxo confitat
Una dotzena d'ous de guatlla
Oli d'oliva i sal
Opcional all.
PREPARACIÓ
Escalivar el forn o el foc els pebrots (jo prefereixo escalivats que fregits).
Posem en un plat ampli, tires de pebrot i de bitxo.
Tot seguit posem una paella el foc en un raig d'oli i fregim els ous,(espereu que l'oli estigui ben calent).
Treure'ls quant estiguin enrossits i posar-los el voltant del plat.
Ho amanirem tot amb un pols de sal i un raig d'oli d'oliva, i podem posar all trinxat per sobre.
Que aprofiti!!
M'imagino aquest plat com a un 'pintxo'... ha d'estar de vici!!!
ResponderEliminarEstà boníssim de debò i molt fàcil de fer!! Gràcies per el comentari :)
Eliminar