martes, 23 de abril de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 5:04 | 2 comments

PEBROTS AMB OUS DE GUATLLA


Aquesta recepta la he tret d'un llibre, molt senzilla de fer ja veureu.

Ingredients;

Pebrots vermells
Vitxo confitat
Una dotzena d'ous de guatlla
Oli d'oliva i sal
Opcional all.

PREPARACIÓ

Escalivar el forn o el foc els pebrots (jo prefereixo escalivats que fregits).
Posem en un plat ampli, tires de pebrot i de bitxo.
Tot seguit posem una paella el foc en un raig d'oli i fregim els ous,(espereu que l'oli estigui ben calent).
Treure'ls quant estiguin enrossits i posar-los el voltant del plat.
Ho amanirem tot amb un pols de sal i un raig d'oli d'oliva, i podem posar all trinxat per sobre.

Que aprofiti!!








Reacciones:
Categories:

2 comentarios:

  1. M'imagino aquest plat com a un 'pintxo'... ha d'estar de vici!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Està boníssim de debò i molt fàcil de fer!! Gràcies per el comentari :)

      Eliminar