lunes, 29 de abril de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 0:02 | No comments

POLLASTRE A LA BRASA


Qui no sap fer una carn a la brasa? és molt fàcil si, però no es pot sobtar la carn i tampoc deixar-la passar.

Dons res aquest fi de setmana em fet pollastre a la brasa.
En el meu cas,prefereixo comprar un pollastre sencer i del ( groc) te mes gust que el blanc.
El tallo a quartos, i reservo la part de les ales per fer caldo i faig servir la resta per la brasa (les dues cuixes i els dos pits)
Les obro perquè es coguin millor, ja que és una carn de anar-la girant sovint i coures a poc a poc .
Ho salpebrem i amb el caliu fet i roent i posem la carn.
Podeu tenir preparat un all i oli de morter. 

http://cuinanatura.blogspot.com.es/2013/04/blog-post.html

Ingredients ; un pollastre groc
                    Sal i pebre.
                    Llesques de pa per les torrades.

BON PROFIT!!






Reacciones:
Categories:

0 comentarios:

Publicar un comentario