Aquí tenim una amanida d'estiu, molt fàcil i refrescant!!
Ingredients; Enciam del tipus que tingueu .Aquest és el de fulla roure .
Seva
Pepino en vinagre i tres banderilles picants.
Tomàquets Xerri, encara que també podeu fer servir un altre tipos.
Patates.
Oli d'oliva, sal i vinagre de poma.
Elaboració; Pelem les patates,i posem una olleta amb aigua a escalfar.
Tot seguit quant tinguem l'aigua a punt i posem les patates, pelades i tallades.
Amb les patates ja cuites, les escorrem i les deixem refredar abans de prepar l'amanida.
Quant ja tinguem les patates a temperatura ambient, petejarem bé l'enciam i l'escorrerem.
Sobretot que no i quedi aigua a l'enciam.
Tallarem la seva i els tomàquets.
Ja podem preparar l'amanida.
Propietats nutricionals | |
Se li atribueixen propietats tranquilitzants. És eficaç per tractar l'insomni i el nerviosisme. També s'utilitza com a antiinflamatori en cremes per tractar les cremades solars. Sembla que és recomanable en cas d'úlcera d'estómac.
Te un elevat contingut en vitamines del complexe B, vitamina A i, en algunes varietats, un cert contingut en vitamina C. Pel que fa als minerals té un elevat contingut en potassi i un contingut interessant de calci. Es pot consumir fresca o cuita. El consum en fresc és el més tradicional i és aconsellable no tallar l'enciam molt abans de consumir-lo per no malmetre les seves propietats. |
Propietats nutricionals | |
La ceba té un contingut molt ampli de nutrients, vitamines, glúcids i fibra però el més valuós és el contingut en substàncies fitoquímiques que li donen es seu característic gust tan característic.
Es consumeix de moltes maneres, crua, cuita, en conserva i com a condiment i acompanyant gran varietat de plats de carn, peix o verdures. |
Gaudiu del bon temps i del bon menjar.
Bon profit!!
0 comentarios:
Publicar un comentario