martes, 14 de mayo de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 7:43 | 10 comments

CARNS A LA BRASA



























Carns a la brasa, un dels menjars preferits de casa.

He preparat uns pinxos de pollastre, unes botifarres picants de pagès, dos xoricets i dos talls de custelló
Salpebrem bé.
Normalment sempre que fem carn a la brasa a casa ho acompanyem de pebrot escalivat, que el fem abans
de fer la carn.
I l´all i oli fet amb el morter.Aquí os deixo l´enllaç.
http://cuinanatura.blogspot.com.es/2013/04/blog-post.html























Propietats nutricionals
Es molt ric en vitamines, especialment la vitamina C i també A, E i B. L'elevat contingut en antioxidants li dona propietats preventives contra el càncer i l'arteriosclerosis.

Es consumeix fresc en amanides o cuit, però en aquest cas no conserva el contingut de vitamina C.



L’all destaca per la seva riquesa en minerals: principalment potassi, fòsfor, magnesi, zinc i iode.
I en el contingut vitamínic: destacarem les vitamines del grup B (sobretot la B1, B3 i B6), totes elles molt importants per al bon funcionament del sistema nerviós. I també en vitamines antioxidants com la C i la E.


                                              Bon profit!!
Reacciones:
Categories:

10 comentarios:

  1. Delicioso!! Asi la carne esta mil veces mas sabrosa..para mi por lo menos, me encanta! Pilar..vives en una casa y tienes huerto verdad..que suerte, puedes preparar carne a la brasa.
    un beso!

    ResponderEliminar
  2. Gracias Eniko. La verdad que si está buenísima hecha en la barbacoa.
    Si vivo en una casa, pero no tengo huerto :( no tengo suficiente sitio.
    Aunque planto alguna que otra cosilla.Mis suegros y mis padres si tienen
    huerto jeje y me encanta.
    Besicos bonita!

    ResponderEliminar
  3. Voy a comer algo que me entra hambre solo de verlo. Las cosas más sencillas son las mejores ummmmm

    ResponderEliminar
  4. De tant en tant, quan vaig a casa de la mare també en fem de graellada de carn, i la veritat és que está genial. Per cert, els costellons de la foto eren tan bons com semblen?

    ResponderEliminar
  5. Bon dia Nissi,els costellons estaven boníssims!!Així queden bons, però si fem la peça sencera trobo que encara i queda mes.
    Petonicos.

    ResponderEliminar
  6. jo m'ho passo pipa, fent allioli amb el morter. Potser per això a casa sempe m'ho deixen a mi... he he he. Hi ha qui diu que si fas l'allioli encostipat se't talla però a mi encara no m'ha passat i algun cop ho he fet ben encostipada. Molt bona, aquesta carn, segur!! Petons

    ResponderEliminar
  7. Moltes gràcies Marina!!A mi també m'encanta fer allioli ho vaig aprendre mirant el meu pare quant el feia a casa,ara el faig jo.No ho havia sentit a dir mai això del constipat, lo de treure el grill dels alls si.
    Petons i felicitats !!

    ResponderEliminar
  8. pos diossss,esto es mala leche,tú sabes lo que echo yo de menos una carne así...bueno y con la panceta y el alioli ya me saltan los lagrimones...en verano me daré el gusto
    Un beso

    ResponderEliminar
  9. Hola Inma!!jejeje xd. no lo hago con mala intención,seguro en veranito te comes una buena carne,en la barbacoa!!
    Besinesss!! :)

    ResponderEliminar