jueves, 9 de mayo de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 23:29 | 8 comments

CARBASSÓ A LA PLANXA




























Be....dons ahir tenia un carbassó encantat a la nevera.I un tomàquet perdut!!
Vaig pensar que valia mes gasta-ro abans no sem fes malbé.
I mira per on, el vaig fer a la planxa, una manera senzilla i sana de menjar aquesta verdura.
El tomàquet el vaig amanir simplement amb una mica de sal i un raig d'oli d'oliva.
Tot plegat acompanyat amb pa de cereals, boníssim.


El carbassó penseu que sa de tallar una horeta abans, i tirar un pols de sal perquè tregui
l'aigua.




























Estava boníssim!!
Ja sabeu, si teniu algun carbassó encantat per la nevera, a la planxa està molt bo.


Propietats nutricionals
Conté quantitats interessants de vitamina C, flavonoids, àcid fòlic i minerals com el potassi, el ferro i el zenc. És un aliment de fàcil digestió, amb propietats diürètiques.

Es consumeix el fruit immadur.El més habitual és consumir-lo cuit formant part de sopes, cremes o saltejats de verdures.

També es poden consumir les flors masculines arrebossades i fregides.

Bon profit!!!
Reacciones:
Categories: ,

8 comentarios:

  1. Fàcil i bo. I amb aquest pa que hi poses...mmm!

    ResponderEliminar
  2. uauhhh!!! que bó!! (m'encanta el carbassó)

    ResponderEliminar
  3. Hola nos encanta tu blog y por eso te concedemos un par de premios que puedes venir a buscar al este Link

    http://elrestaurantedecasa.blogspot.com.es/p/premios.html

    Un saludo y FELICIDADES

    ResponderEliminar
  4. Hola Pau i Mar, muchísimas gracias!!estos premios hacen mucha ilusión, ya que alguien se fija en mi blog.Hay tantos blogs y con tanta calidad!!

    Besicos!!

    ResponderEliminar