lunes, 13 de mayo de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 11:07 | 4 comments

PATATA AMB GUARNICIÓ DE GAMBETA.























Si teniu patata cuita, unes olivetes , gambetes que han sobrat i tomàquet ja teniu aquest plat tant meravellós.

He agafat la patata cuita i la he saltejat primer, amb un raig doli d'oliva.Tot seguit i he afegir el tomàquet
trossejat, deixem que faixi chup chup. Quant veiem que el tomàquet va traient el suc i afegim les olivetes
i les gambetes , una estona mes de cocció, no massa.
Ja tenim un bon plat , molt gustós .
En aquest cas, només i he posat una mica de pebre, de sal no.

Un apunt, si tenim suquet de les gambes no el llenceu, l'afegiu també a la cocció.Li donarà mes sabor.


Propietats de la patata
Gràcies a la seva proporció de sals alcalines és un excel lent aliment-medicament pel fet que contraresta els àcids orgànics acumulats, i els sucs de patata i col excel.lents per exemple contra les úlceres d'estómac, arribant-se a produir curacions molt ràpides i també contra malalties reumàtiques.

Es digereixen de manera excel.lent quan es consumeixen de forma bullida o en puré. També són més digeribles rostides oa la planxa. Fregides millor no menjar-les. Són una excel lent font de calories i de vitamines, sobretot la C i la B. Recomanable la seva ingestió per a totes les persones delicades que pateixen d'afeccions gàstriques, intestinals o hepàtiques.


Que aprofiti!!
Reacciones:
Categories:

4 comentarios:

  1. A que hora se sirve la mesa en tu casa???? me estoy preparando para venir!
    un beso, guapa!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Eniko!!jejeje a las 13h. estás invitada,venga aquí te esperamos!!
      Dos besicos, flor!!

      Eliminar
  2. Quina pinta més bona!! em sembla que m'apunto amb la Eniko ... :)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Nissi vinga va!! que ja fas tard, et tindràs d'apuntar per sopar!! :)

      Eliminar