Avui després de temps pensant en fer una pizza, me atrevit a fer-la.
La recepta de la massa de la pizza,la he treta del blog de la Nikichan Zafeiry
"Recetas de una gatita enamorada"De ingredients i he posat els que ens agraden a casa.
Dons apa, anem per feina.
Ingredients; 250 farina, 135gr d'aigua tèbia, 12 gr de llevat fresc, 10 gr d'oli d'oliva
(en el cas de l'oli d'oliva , quant he tingut la massa amassada, ni he tirat un raig mes)
7 gr de sal
5 gr de sucre
Tomàquet triturat casolà
Suri-mi
Tonyina
Formatge de cabra semi
Olives farcides
Elaboració; El primer que farem serà la massa.
Posarem en un bol , la farina amb la sal i el sucre.
Farem un lloc en mig la farina i evocarem L'aigua tèbia amb el llevat desfet
suaument amb els dits i l'oli.
Ho anem amassant fins que no s'enganxí els dits .En el meu cas no li he agut d'afegir
farina.
Farem una bola i la deixarem en un bol amb una mica de farina i tapat amb un drap de
cuina net.
Amb uns 30 min de repòs de la massa ni ha prou, però si os passeu amb el temps no
passa res.Jo li he deixat bastant mes estona , perquè no mi he pogut posar abans i la
veritat a quedat molt bé.
Quant hagi passat el temps, agafarem la bola i estirem be la massa amb un corro, i
afegirem els ingredients, sempre primer el tomàquet.
Per fer-le ben rodona, la retallem i el que sobri ho podem possar a la bora .
Aquesta pizza queda amb una massa primeta molt suau el paladar.
Bon profit !!!
M'encanten les pizzes, i des de fa uns dies em faig la massa jo mateix. D'aquesta me'n menjaria un bon tros, jejeje (tot i que el surimi no acaba de ser el meu ingredient favorit ;) jejeje
ResponderEliminarPetons!!
Hola Nissi!!Per mi és la meva primera experiència amb les pizzes i la veritat
ResponderEliminarara me les faré jo mateixa, ja que està boníssima.
A mes la pots personalitzar a la teva manera, és genial!!
Petonets!!