miércoles, 22 de mayo de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 23:31 | 6 comments

XAI A LA BRASA

























És una carn que no agrada a tothom.Te un gust mes aviat especial encara que a casa agrada molt.
Millor que sigui xai tendre, perquè si no el gust i l'aroma augmenta molt i pot arribar esser desagradable.
El xai tendre es diferencia en el color de la carn,és molt mes rosada, que un xai mes fet que tira a vermellosa, mes fosca.
Només l'amaneixo amb  sal el xai, no soc partidària de posar-hi pebre.
Això sí ,un bon allioli i unes torrades.
http://cuinanatura.blogspot.com.es/2013/04/blog-post.html

Només heu de fer un bon caliu i posar-lo una mica amunt ,perquè no os quedi sobtat.
Aneu-lo girant tot sovint, fins veure que quedi rosset.





































                                                     Bon profit!!!
Reacciones:
Categories:

6 comentarios:

  1. Que rico cordero¡¡¡ me gusta mucho y sobre todo que sea a la brasa, con su alioli,el pan... se me hace la boca agua...ummm. Un beso.

    ResponderEliminar
  2. Sembla que ja en sento l'olor des d'aqui... ains... amb el seu pa torrat, l'all-i-oli... ¡caprice de dieux!

    ResponderEliminar
  3. Hija, a mi el cordero me encanta, y esas chuletitas a la brasa son una delicia!
    Un beso

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Nuria ,están ricas ricas..gracias!!
      Besitos

      Eliminar