És una carn que no agrada a tothom.Te un gust mes aviat especial encara que a casa agrada molt.
Millor que sigui xai tendre, perquè si no el gust i l'aroma augmenta molt i pot arribar esser desagradable.
El xai tendre es diferencia en el color de la carn,és molt mes rosada, que un xai mes fet que tira a vermellosa, mes fosca.
Només l'amaneixo amb sal el xai, no soc partidària de posar-hi pebre.
Això sí ,un bon allioli i unes torrades.
http://cuinanatura.blogspot.com.es/2013/04/blog-post.html
Només heu de fer un bon caliu i posar-lo una mica amunt ,perquè no os quedi sobtat.
Aneu-lo girant tot sovint, fins veure que quedi rosset.
Bon profit!!!
Que rico cordero¡¡¡ me gusta mucho y sobre todo que sea a la brasa, con su alioli,el pan... se me hace la boca agua...ummm. Un beso.
ResponderEliminarGracias Azucena!!Un besico :)
EliminarSembla que ja en sento l'olor des d'aqui... ains... amb el seu pa torrat, l'all-i-oli... ¡caprice de dieux!
ResponderEliminar:) gràcies Nissi!!
EliminarUn petó
Hija, a mi el cordero me encanta, y esas chuletitas a la brasa son una delicia!
ResponderEliminarUn beso
Nuria ,están ricas ricas..gracias!!
EliminarBesitos