miércoles, 15 de mayo de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 8:38 | 12 comments

PIZZA DE VERDURES


























Una bona opció perquè sigui mes lleugera.


Ingredients; 250 farina, 135gr d'aigua tèbia, 12 gr de llevadura fresca, 10 gr d'oli d'oliva

                   (en el cas de l'oli d'oliva , quant he tingut la massa amassada, ni he tirat un raig mes)

                   7 gr de sal

                   5 gr de sucre

                   Tomàquet triturat casolà 
                   Carbassó una mica saltejat a cuadrets
                   Pebrot escalivat
                   Broquil verd cuit (no massa)
                   Formatge tendre i formatge de bola groc


Elaboració; El primer que farem serà la massa.

                    Posarem en un bol , la farina amb la sal i el sucre.

                    Farem un lloc en mig la farina i evocarem L'aigua tèbia amb el llevat desfet 

                    suaument amb els dits i l'oli.

                    Ho anem amassant fins que no s'enganxí els dits .En el meu cas no li he agut d'afegir 
                    farina.
                    Farem una bola i la deixarem en un bol amb una mica de farina i tapat amb un drap de 
                    cuina net.
                    Amb uns 30 min de repòs de la massa ni ha prou, però si os passeu amb el temps .

                     Quant hagi passat el temps, agafarem la bola i estirem be la massa amb un corro, i 
                    afegirem els ingredients.Sempre primer el tomàquet i finalment el formatge.

                     Per fer-le ben rodona, la retallem i el que sobri ho podem possar a la bora .

                    Aquesta pizza queda amb una massa primeta molt suau el paladar.
                    Posar el forn dalt i baix uns 170 a 180 graus.















Bon profit!!!

Un apunt;
Potser us sorprèn però el bròquil poc cuinat -menys de 10 o 15 minuts- conté més vitamina C que la fruita cítrica. Tenim el doble de vitamina C en el bròquil que en la mateixa quantitat de taronges. La vitamina C ens pot resultar molt útil quan estem refredats i, a més, ens ajuda a absorbir el ferro de la dieta.



Reacciones:
Categories: ,

12 comentarios:

  1. Me gusta muchísimo lo que cocinas, vengo con frecuencia a visitarte por esa razón. Gracias por compartir.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es un placer para mi que te guste,comparto lo que se hacer y lo que voy experimentando.
      Muchas gracias por visitar mi blog.
      Saludos.

      Eliminar
  2. Tiene muy buena pinta, yo nunca la he hecho de verduras, esta me la apunto. Un beso.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Azucena, queda muy rica ya veras si la pruebas.
      Besos :)

      Eliminar
  3. Hola, que pintaza! acabo de descubrir tus fogones, me quedo por aqui, besos
    Silvia

    ResponderEliminar
  4. Hola Silvia!!muchas gracias.
    Saludos :)

    ResponderEliminar
  5. Vaig començar essent un carnívor en les pizzes, però des de fa un temps, m'encanten les pizzes vegetals ... tot i que en aquesta canviaría el broquil per una mica d'alberginia ... hmmmm

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Nissi!!dons a mi m'encanten les pizzes,però fins ara no havia fet mai la massa jo mateixa.I mira ara la faig sempre, està boníssima i a mes i poses el que vols.
      L'Albergínia ummm boníssima.
      Jo i vaig posar les verduretes que tenia aquell dia.
      Petons.

      Eliminar
  6. Fa molt bon aspecte, Pilar! Tinc pendent això de cuinar el bròquil d'altres maneres. Sobretot amb pa, que quan heu publicat receptes xules com aquesta ja fa salivera!! Petons

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Marina!!la veritat no l'havia incorporat mai a la pizza, i si et soc sincera la repetiré aquesta recepta, tenia un conjunt de sabors boníssims.
      Gràcies Marina.
      Peto-nets.

      Eliminar
  7. Que pinta tiene esta pizza con verduritas!!
    Me gusta todo lo que lleva..ya sabes a mi me gusta todo..bueno;)
    un beso , guapa

    ResponderEliminar