Mitjanes de conill
Tomàquet fresc
All
Sal i pebre
Oli d'oliva
Elaboració:
Fregirem el conill ben rosset.En una cassoleta amb oli d'oliva.
Salpebrem be,quant ja el tinguem ben rosset i posarem el tomàquet i l'all tallat .
I deixem fer xup xup,fins que veiem que el tomàquet a reduït.
En principi no si ha d'afegir aigua,amb el suc del mateix tomàquet es tindria de coure.
Bon profitttt!!!
Sobre la carn de Conill
Raons per menjar carn de conill
La carn de conill és un aliment adequat per a incloure en una dieta equilibrada, completa i sana, perquè ...
- És una carn magra.
- És font de proteïnes.
- Té un alt contingut en fòsfor, és font de seleni i potassi.
- Té un alt contingut en cianocobalamina (B12), niacina (B3) i piridoxina (B6).
- Té una gran versatilitat gastronòmica, ja que admet una àmplia varietat de formes de preparació i cuinat
- És una carn saborosa que agradarà a tota la família.
- És una carn tradicional de la nostra cuina mediterrània
- Les seves propietats culinàries solen incorporar espècies i herbes aromàtiques, per la qual cosa es pot prescindir de la sal en la seva preparació.
Un plat senzill i rápid com a mi m'agraden :) i a més amb suquet, per sucar-hi pa... hmmm
ResponderEliminarHola Nissi!!m´agrada que t´agradi :)
ResponderEliminarFeiç setmana!!
Un plato muy rico y sabroso, la carne de conejo es muy sana y con pocas grasas, y esa salsita invita a mojar y mojar pan. Una delicia de receta
ResponderEliminarMe quedo por tu blog
Un beso y buena semana
Hola Mari :)
EliminarMuchas gracias bonita
Besines y feliz semana para ti también.
Yam yam que pinta tiene la carne!! ummmm
ResponderEliminarBuenos dias Pilar!
Hoy nos traes un plato riquisimo!! felicidades!
te deseo una semana fantastica
un beso
Hola Eniko!!buenos días :)
EliminarMuchas gracias !!
Que tengas una muy buena semana también !!
Besicos
El conill a la cassola és un dels meus plats de carn preferits, Pilar! El teu me'l menjaria amb els ulls tancats. Petons
ResponderEliminarBon dia Marina :)
EliminarMoltes gràcies de veritat!!
Així dona gust cuinar!!que agradin els meus plats em fa molt feliç, m'omple mot!!
Petonets
Me gusta la carne de conejo y este plato tiene muy buena pinta,rico,rico. Un besazo.
ResponderEliminarMuchas gracias Azucena :)
EliminarBesitos!
Qué rico se ve este plato de conejo, de verdad que tiene una pinta que dice cómome!! Un besazo
ResponderEliminarHola Nuria!!muchas gracias
EliminarBesitos :)