domingo, 12 de mayo de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 23:31 | 2 comments

POLLASTRE GROC AMB ALLS TENDRES.






























Ingredients; Un grapo de pollastre trossejat a tallets petits.
                  Alls tendres.
                  Sal , pebre i oli d'oliva.

Elaboració; Agafem els talls de pollastre i el farem fregidet amb un raig d'oli d'oliva.Salpebrem.
                  Quant estigui rosset el reservem.
                  Amb l'oli que em fet el pollastre i saltejarem els alls tendres.Si hi ha massa oli en traurem,
                  perquè una mica ni ha prou.
                  No el saltajeu massa.




               

















































































                                                             Bon profit!!


Propietats nutricionals
L'all és l'hortalissa amb més propietats medicinals doncs conté gran quantitat de compostos químics amb efectes beneficiosos per la salut. Algunes de les propietats més reconegudes són la reducció del colesterol, l'efecte anihipertensiu, la prevenció del càncer d'estómac, l'augment de la capacitat del sistema immunològic i l'efecte antibiòtic.

L'ús principal de l'all és com a condiment en qualsevol tipus de plat o salsa. Sembla que és convenient xafar-lo i coure'l per aprofitar al màxim les seves propietats. També es consumeix en forma d'all tendre.
Reacciones:
Categories:

2 comentarios:

  1. Gràcies Marina.
    Aquell día vaig mirar a la nevera i és el que i tenía.
    Perquè no sem fes malbé vaig pensar en aquest plat :)

    ResponderEliminar