Bon dia, avui os deixo un pastís de formatge.Espero os agradi.
Ingredients per la base;
50 gr de mantega
1 ou
50 gr de sucre
50 gr de farina
1 cullereta de llevat en pols
Ingredients principals per relleno;
3 ous
3 de formatge fresc (tipo quark) són en total 500 gr
75 gr de sucre
40 gr de maizena
1 llimona gran (pela i suc)
Elaboració;
Posem el forn a 180 graus
Quant faixi 15 min que tenim el pastis dintre el forn, l'abaixem a 150 graus.
Dons ens i posem un cop tinguem tots els ingredients preparats.
Anirem primer per la base,ajuntarem tots els ingredients i ho passem per el tur-mix que no i quedin grumolls.
Os quedarà una pasta bastant espesa ,es normal.
Agafeu un motlle,el que tingueu.I l'unteu be amb una mica de margarina o mantega.
Si ja ho heu fet ,ja i podeu posar la pasta de la base que acabem de fer.
Segon pas,anem per el relleno.
Ajuntem tots els ingredients i amb una batedora o barnilles ho remenem be,que no i quedin grumolls.
Ara l'afegim el motlle.
Ja el tenim apunt per posar-lo el forn.
Consells:
Si veieu que os queda ros però no el teniu cuit el tapeu i el deixeu coure mes estona .
Aquest pastís en el forn que tinc a casa si està 1 hora i mitja bona.
Tingueu en compte que cada forn és diferent.
Bé dons espero que el proveu algun dia i m'expliqueu com os ha quedat.
Si teniu algun dubte os respondré encantada.
Espero els vostres comentaris.
Gràcies
La base
El relleno
Bon profit !!!
Informació sobre el formatge:
El formatge és un aliment fresc o madurat, sòlid o semisòlid, obtingut per separació del sèrum després de la coagulació de la llet sencera, o bé desnatada total o parcialment, de la nata, del sèrum d'elaborar mantega o d'una barreja d'alguns o de tots d'aquests productes per l'acció del quall o altres coagulants apropiats, amb hidròlisi prèvia de la lactosa o sense. La llet més habitual a l'entorn de la Unió Europea és la de vaca, ovella, cabra i búfala.
Me encantan las tartas de queso, son mis preferidas con diferencia, y esta que has hecho me parece una pasada!!
ResponderEliminarUn besito grande!
Muchas gracias Nuria!!
ResponderEliminarMe alegro que te aya gustado!!
Un besazo guapa.
És el meu pastís preferit, Pilar, i també m'hi agrada posar-hi llimona. no sé... el fa més... viciós? he he he. Bonissim i torradet!
ResponderEliminarHola Marina!!està boníssim amb la llimona.
EliminarMa sortit una mica massa torradet potser? uiss
Una abraçada :)
Menudo pastel de queso¡¡¡ que pinta tiene. Buenísimo. Un beso.
ResponderEliminarMuchas gracias Azucena!!
EliminarBesitos!!
que pintaza, tiene que estar de muerte!, petons
ResponderEliminarEstaba muy rico!!gracias Silvia :)
EliminarPetonets
La explicación fantástica, las fotos buenísimas, la receta genial y el pastel...es... espectacular. besos.
ResponderEliminarMuchísimas gracias Cocina con vistas!!
ResponderEliminarCon comentarios así una se anima a seguir con el blog :)
Besos.