lunes, 27 de mayo de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 23:45 | 10 comments

PASTÍS DE FORMATGE AMB PUNT DE LLIMONA

























Bon dia, avui os deixo un pastís de formatge.Espero os agradi.

Ingredients per la base;

50 gr de mantega
1 ou
50 gr de sucre
50 gr de farina
1 cullereta de llevat en pols

Ingredients principals per relleno;
3 ous
3 de formatge fresc (tipo quark) són en total 500 gr
75 gr de sucre
40 gr de maizena
1 llimona gran (pela i suc)

Elaboració;

Posem el forn a 180 graus
Quant faixi 15 min que tenim el pastis dintre el forn, l'abaixem a 150 graus.

Dons ens i posem un cop tinguem tots els ingredients preparats.
Anirem primer per la base,ajuntarem tots els ingredients i ho passem per el tur-mix que no i quedin grumolls.
Os quedarà una pasta bastant espesa ,es normal.
Agafeu un motlle,el que tingueu.I l'unteu be amb una mica de margarina o mantega.
Si ja ho heu fet ,ja i podeu posar la pasta de la base que acabem de fer.

Segon pas,anem per el relleno.
Ajuntem tots els ingredients i amb una batedora o barnilles ho remenem be,que no i quedin grumolls.
Ara l'afegim el motlle.
Ja el tenim apunt per posar-lo el forn.

Consells:
Si veieu que os queda ros però no el teniu cuit el tapeu i el deixeu coure mes estona .
Aquest pastís en el forn que tinc a casa si està 1 hora i mitja bona.
Tingueu en compte que cada forn és diferent.
Bé dons espero que el proveu algun dia i m'expliqueu com os ha quedat.
Si teniu algun dubte os respondré encantada.

Espero els vostres comentaris.
Gràcies 



                                                               La base

                                                  El relleno
































































                                               Bon profit !!!

Informació sobre el formatge:
El formatge és un aliment fresc o madurat, sòlid o semisòlid, obtingut per separació del sèrum després de la coagulació de la llet sencera, o bé desnatada total o parcialment, de la nata, del sèrum d'elaborar mantega o d'una barreja d'alguns o de tots d'aquests productes per l'acció del quall o altres coagulants apropiats, amb hidròlisi prèvia de la lactosa o sense. La llet més habitual a l'entorn de la Unió Europea és la de vacaovellacabra i búfala.
Reacciones:
Categories:

10 comentarios:

  1. Me encantan las tartas de queso, son mis preferidas con diferencia, y esta que has hecho me parece una pasada!!
    Un besito grande!

    ResponderEliminar
  2. Muchas gracias Nuria!!
    Me alegro que te aya gustado!!
    Un besazo guapa.

    ResponderEliminar
  3. És el meu pastís preferit, Pilar, i també m'hi agrada posar-hi llimona. no sé... el fa més... viciós? he he he. Bonissim i torradet!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Marina!!està boníssim amb la llimona.
      Ma sortit una mica massa torradet potser? uiss
      Una abraçada :)

      Eliminar
  4. Menudo pastel de queso¡¡¡ que pinta tiene. Buenísimo. Un beso.

    ResponderEliminar
  5. que pintaza, tiene que estar de muerte!, petons

    ResponderEliminar
  6. La explicación fantástica, las fotos buenísimas, la receta genial y el pastel...es... espectacular. besos.

    ResponderEliminar
  7. Muchísimas gracias Cocina con vistas!!
    Con comentarios así una se anima a seguir con el blog :)
    Besos.

    ResponderEliminar