miércoles, 1 de mayo de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 6:57 | No comments

CARGOLS A LA CASSOLA DE TERRISSA SECS


                                                                                        
INGREDIENTS

Cargols (en el meu cas en vaig fer uns 200)
Dos fulles de llorer
Pebre 
Sal
(Guindilla)  vaig posar-hi de les que tinc amb oli d'oliva, fets de casa).

ELABORACIÓ

Agafem els cargols i els posem a la pica amb sal per sobre.
Els rentem amb aquesta sal, els esvendim i netegem uns tres cops.
Els i traiem l'aigua .
A la cassola i podem un raig d'oli d'oliva, el llorer i les (guindilles un parell).
Deixem que escalfi una mica i afegirem els cargols .
Anem remenant i salpebrem força.
Ja veurem que van quedant secs,comprovem que estan cuits ,treien un de la seva clova .

En aquests cargols i va molt bé tenir un all i oli fet de morter o 
tomàquet casolà amb botifarra i cansalada .

                                                      


                                         BON PROFIT!!






Reacciones:
Categories:

0 comentarios:

Publicar un comentario