domingo, 5 de mayo de 2013

Posted by Pilar Martí Posted on 8:13 | 2 comments

PORQUET A LA BRASA















Fer unes bones brases, adobar amb sal i pebre la carn ben adobada ja que és molt tendre.
Es pot acompanyar amb coca feta el forn de llenya o torrades fetes a les brases.
Amb un bon all i oli d'oli verge o tomàquets de penjar per sucar les torrades.
Acompanyat tot amb un vi negre .























Aquí os deixo l´enllaç de l´all i oli.
http://cuinanatura.blogspot.com.es/2013/04/blog-post.html

Que aprofiti!!
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2 comentarios:

  1. Hola, queríamos otorgaros un premio. Ya me gustaría que fuera en metálico pero de momento y dada la crisis os envío el LIEBSTER AWARD , espero que os haga tanta ilusión como nos hizo a nosotros recibirlo de parte de Unidasporlacocina Blog que os invito a visitar, seguro que encontrais recetas muy especiales. Y recordar pasaros por el nuestro para recogerlo, un gran saludo y ánimo que sois los mejores.
    http://elrestaurantedecasa.blogspot.com.es/p/premios.html

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    1. Muchísimas gracias, se agradece mucho!!no lo conocía este premio.Me ha hecho mucha ilusión.

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